Partner worden?

Heeft u ook een unieke boardroom en wilt u deze graag onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep? Dat kan op Boardroomz.nl! Word nu partner. Vul onderstaande contactformulier in en u krijg binnen 24 uur reactie.

Voor vragen en meer informatie over alle mogelijkheden kunt u mailen naar info@boardroomz.nl of bellen met 0800 250 60 61.

Boardroomz.nl

Boardroomz.nl; hét online platform voor alle toplocaties met bijeenkomsten tot 25 personen. De juiste vergaderruimte voor directie-overleg of een boardmeeting met Raad van Bestuur, Raad van Toezicht of Raad van Advies is vaak moeilijk te vinden in het enorme online aanbod van vergaderzalen. Boardroomz.nl biedt daarom de oplossing voor het vinden van de juiste locatie, waarbij de ruimte en services een toegevoegde waarde hebben.

Neem contact met ons op

captcha

Contactgegevens

  •   Barchman Wuytierslaan 2
           3818 LH, Amersfoort

  •    Telefoon: 0800 - 250 60 61

  •    E-mail: info@boardroomz.nl

         

Uw boardroom ook publiceren?

Stelt u zich eens voor: Uw doelgroep, de directeuren en commissarissen van Nederlandse bedrijven, die via deze site de keuze voor hun boardroom maken. Dat is het gevolg van de samenwerking tussen Regardz Hospitality Group B.V. en de NCD. Kortom: de beste plaats om uw boardroom onder de aandacht te brengen.

Start nu!

Neem contact met ons op


captcha

© Copyright 2015 Boardroomz.nl