Over Boardroomz.nl

Op boardroomz.nl vindt u inspirerende locaties, passend bij uw bijeenkomst. Deze boardrooms zijn in vier classificaties ingedeeld: Rust & Ruimte, Hip & Happening, Stadse Allure en Stijlvol Klassiek. Op de overzichtelijke site Boardroomz.nl staan uw wensen en behoeften centraal. Of u nu een vertrouwelijke bespreking of een inspirerende sessie wilt organiseren of iets wilt vieren, boardroomz.nl biedt u een passende oplossing.

Boardroomz is ontstaan uit een samenwerking tussen Regardz Hospitality Group B.V. en de NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren). De NCD is hét platform voor en door leiders en toezichthouders en is gericht op het elkaar inspireren en ondersteunen bij persoonlijke groei. Collega’s onder elkaar, die belang hechten aan een goed onderling contact om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen. Regardz zorgt dat zakelijk en ondernemend Nederland elkaar in een nieuwe tijdsgeest kan blijven ontmoeten en onderscheidt zich daarin door middel van een perfecte service, moderne techniek, inrichting maar vooral met haar mensen!

Partner worden?

Heeft u ook een unieke boardroom en wilt u deze graag onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep? Dat kan op Boardroomz.nl!

Voor vragen en meer informatie over alle mogelijkheden kunt u mailen naar info@boardroomz.nl of bellen met 0800 250 60 61.

Neem contact met ons op

captcha

Contactgegevens

  •   Barchman Wuytierslaan 2
           3818 LH, Amersfoort

  •    Telefoon: 0800 - 250 60 61

  •    E-mail: info@boardroomz.nl

         

Uw boardroom ook publiceren?

Stelt u zich eens voor: Uw doelgroep, de directeuren en commissarissen van Nederlandse bedrijven, die via deze site de keuze voor hun boardroom maken. Dat is het gevolg van de samenwerking tussen Regardz Hospitality Group B.V. en de NCD. Kortom: de beste plaats om uw boardroom onder de aandacht te brengen.

Start nu!

Neem contact met ons op


captcha

© Copyright 2015 Boardroomz.nl